Arne hemma igen!

Igår ringde veterinären från Falu Djursjukhus. Arne hade troligtvis bajsat ut resten av älgen och magen såg bra ut på röntgen. De ville håll honom kvar ett dygn till för observation innan han fick komma hem och för att se hur magen reagerade på fast föda. Allt har gått bra, så idag fick vi hämta honom strax efter lunch. Såååå skönt!! Jag är så lättad att allt gick det naturliga vägen, så de inte behövde operera! Hade det blivit operation hade jag och Pelle blivit tvungna att stanna kvar i husvagnen hos Sussi o Tord i Hedemora och det var inget jag riktigt kände för. Inte för att jag inte har haft en toppen helg (förutom Arnes lilla historia), utanför att jag inte hade kläder och annat som man behöver för att vara hemifrån en hel vecka + att jag mår som jag mår pga min graviditet. Jag längtade hem helt enkelt!

Som jag skrev har vi haft en toppen bra helg. Sussi, Tord, Martina och Matilda är underbara människor och hela familjen stormtrivs i deras sällskap.
I fredags tränade jag o Sussi hund tillsammans med två av hennes träningskamrater. Det blev uppletande och spår. Arne fick 950 m icke förar spår som gick kanon! Uppletandet fixade han också galant, så jag är mycket nöjd! Lördagen skulle vi ha spårat och kört lite lydnad, men det blev som sagt var en tur till djursjukhuset istället.
Pelle har roat sig kungligt! Gosat och busat med deras hundar, matat, borstat och ridit på Matildas o Martinas (Sussis o Tords döttrar) hästar. Han är även åkt fyrhjuling och ätit massor med påskgodis. 🙂 Här kommer lite bilder från helgen:

image
Pelle rider på fina Chico
image
Pelle gosar med Ztark och Babbis
image
Pelle o Ztark
image image
Familjens Lindbloms fina gård!
image
Pelle o Totte

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s