Det höll inte hela vägen idag….. :(

Idag var det dags igen att prova vår lycka på en högre söktävling. Denna gång var det Vällingby BK som var arrangörer. Trevligt arrangerat med en bra sökruta och en spännande uppletanderuta.
Vi började med söket och Indy gick riktigt bra. Något stora slag, men jobbade fint och hittade de två första figgarna. När det var ungefär två slag kvar på var sida, gör han ett slag som jag inte var riktigt nöjd med och sen kommer han in med rullen i munnen som han släpper strax innan han är inne hos mig…. Japp, en blindmarkering. Skickar på andra sidan och då kommer han in med både rullen och bröstbandet på tjänstetecknet i munnen. Nu tänker jag, nu kan det inte vara en blindmarkering… Men joda, blindmarkering nummer två och då var tävlingen slut. Även denna gång fick vi fin lovord från domarna som tyckte det var så tråkigt då han och jag jobbar så fint tillsammans och Indy hade gjort ett mycket fint sök fram till första blinden…. Suck! Tråkigt!!
Fick ett riktigt bra tips från ena domaren hur vi skulle kunna träna på de närmsta passen som föll mig i smaken. Vi får se om det fungerar!! Nästa tävling är den 2 maj, så några träningstillfällen borde vi få till innan dess. 🙂
Jag frågade om jag fick göra uppletandet och det fick jag!! Underbart!! Rolig uppletanderuta som var en äng. Indy gjorde ett bra uppletande och spikade sina föremål och fick ta in det fjärde också, så slapp funktionärerna hämta det. 🙂
Eftersom jag nu inte fick fortsätta tävlingen, så hämtade jag Arne som också fick gör ett uppletande. Mycket nöjd med hans jobb också! Bodar gott inför högre spåret nästa söndag!

Igår var Pelle på sin första maskeradfest. Han tyckte det skulle bli så kul och han var så fin i sin Ninja Turtlesdräkt.
image

Babyrummet börjar artar sig. Saknar nu bara fåtölj, fönsterbräde och lite väggdekorationer.
imageimage

Så här såg det ut under resans gång när Jocke slet med att först få bort strukturtapeten och sen spackla och slipa eländet!
imageimage
Han blev tvungen att slita ner den underliggande tapeten också, så det bara var original tapeten kvar. Men jag är mycket nöjd med slutresultatet!! 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s