Vi flyttar!

I över ett år har det legat och gnagt… Jag är ingen riktig husägarmänniska. Det finns så mycket annat som lockar i mitt liv. Renovera och pussla med tomten är inte riktigt min grej. Så nu är beslutet tagit! Vi har hittat ett mysigt radhus på Fiskarhöjden i Saltsjöbaden på 127 kvm. Ca 5 min till hela Erstaviks strövområden, 500 m till badplatsen, Pelle kan fortfarande gå kvar hos sin dagmamma och vi får inte så mycket längre till jobbet.
Vi kommer att sänka vår månadskostnad med mellan 6-9 000 kr per månad. Bara det är gör det värt att flytta. Vi skriver papperna på radhuset ikväll och vårt hus kommer ut på hemnet på torsdag.
Det gick otroligt fort! Vi bestämde oss i måndags i förra veckan och drygt en vecka senare har vi hittat nytt boende och hunnit ordna med allt så vårt hus läggs ut till försäljning. Måste erkänna att jag är väldigt effektiv när jag sätter den sidan till. 😉

På söndag är det premiär för mig och Indy i högre klass spår på Knvista BK. Jag har aldrig tävlat i så hög klass i brukset, så det ska bli mycket spännande. Tyvärr har hundträningen fått stått tillbaka i fem dagar pga bostadsbytet, men jag tror det kommer gå ganska bra. Jag hoppas givetvis på uppflytt, men jag nöjer mig med godkänt då jag är osäker på hur spåret och framför allt spårupptaget kommer att gå. Återkommer med rapport!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vi flyttar!

  1. Oj, vad spännande!
    Där kollade vi innan vi köpte huset i Näckdjupet 🙂
    Håller med om att hus och tomt tar en väääldig tid… Eller borde. Vi ligger lite efter, minst sagt, efter våren och sommaren…
    Lycka till med husförsäljningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s