Dubbeltur till Strömsholms Djursjukhus

I måndags var vi på det inledande undersökningen med Arne eviga hältutredning. Denna gång var vi remitterade av Stefan Rosen på Redog till Lennart Sjöström och endast till honom. Stefan sa att det är bara Lennart som kan hitta orsaken till hans hälta.

Efter noggrann genomgång konstaterar Lennart att han ömmar i båda boglederna, främst i vänster. Även liten ömhet i vänster armbåge + en muskel i höger bog som är rejält öm. Han ville göra en CT-röntgen. Nu hade vi sån tur att det fanns ett återbud på CT:n, så vi fick göra den direkt.

CT:n visade på en kraftigt förtjockad ledkapsel på vänster sida och lite förtjockad på höger sida. Inget på armbågarna tack o lov! Mao beslutades att man skulle göra en titthålsoperation av vänster bogled.

I morse var vi på plats 07.50 och nu har jag precis fått klartecken att hämta honom. Sitter bara o väntar på att direktregleringen med Agria ska bli klar. Ledkapseln är kraftigt inflammerad, men inga skador på senor o ligament eller lösa benbitar. Det finns en liten liten skada på brosket, men den är orsakad av inflammationen och inte en orsak till inflammationen. Koppelprommisar på ca fem-tio minuter, antiinflammatoriskt, muskelavslappnande de närmsta 10 dagarna. Sen fortsatt medicinering och rehabträning. Återbesök om fem veckor.

Summering: de vet fortfarande inte varför han har de här problemen!!!!!!! Jag blir tokig!!!!!!! Jag vill bara att han ska bli frisk eller i alla fall så bra att han kan leva som en normal sällskapshund. Allt känns så tungt nu!!  😥

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dubbeltur till Strömsholms Djursjukhus

  1. kerstin hedman skriver:

    Tänker på dig. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s