Min Arne!!

Idag har vi varit och ultraljudat båda bogarna och det gav inget…. 😥 Veterinären hittade inget onormalt som kan förklara hans hälta. Hon ska detalj studera de ultraljudsbilder de tog och skicka svaret till min ordinarie veterinär. Jag blir tokig!!!! Vi måste få en diagnos någon gång så han kan få bli bra! 

Förra onsdagen avslutade han en åtta veckor lång kur med antiinflammatoriskt. Två dagar senare var han halt igen… 😦 Han har nu gått på sparlåga sen i tjugosjätte april. Bara korta koppelpromenader och under sommaren har vi ökat på dem. Nu går han en koppelprommis på ca 3.5 km och två på 1.5 km per dag. Provar jag att öka på blir han halt. Får han gå lös en stund blir han halt. Att vi inte skulle kunna fortsätta tävla har jag accepterat, men han måste få leva ett normalt hundliv. Få gå långpromenader, hänga med på en cykeltur osv. 

Veterinären jag träffade idag föreslog att vi skulle CT-röntgen om hon inte hittade nått på ultraljudsbilderna. Vi får se hur det blir… Jag får ta en ordentlig diskussion med min veterinär. Min älskade fina schäfer!! Måtte du få bli bättre!!! 

  

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Min Arne!!

  1. Anna & Axxa skriver:

    Åååå… 😦
    Håller tummarna!!!

  2. Anna & Axxa skriver:

    Hur är det med Arne nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s