Nannyn Arne

Arne är fantastisk med båda bebisarna! Erik håller han koll på, blir orolig när han gråter och vill ligga nära så fort han har en chans. 

Dagny både leker han med och uppfostrar på ett strålande sätt. De vill gärna ligga nära varandra. Helt underbart att se. Han har fått en uppgift nu när han är konvalescent. 🙂

   
    
    
    
 
Dagnys favorit liggplats på dagarna.  

 
Den här veckan har vi miljötränat i skogen, åkte bil själv och legat själv i bakluckan o väntat. Hon har även legat uppkopplad under tiden jag tränat Indy. Allt klara hon galant!! Lekreglerna och inkallningen börjar också sitta, så nästa projekt är inklickning. Hon är underbart frimodig och framåt. Jag är kär!!!!

I måndags vi på utflykten till Brottby för att kolla in söndagens provplats för jaktprovet. Passade på att ta en promenad och pausade för att äta medhavd lunch. Hon har inget emot att åka barnvagn. Tvärtom hon säger själv till när hon börjar bli trött och vill åka. 🙂 Bilder från utflykten: 

    
 
Det börjar bli trångt i sängen… Speciellt på husses sida.  

 
Idag är vi på plats i Brottby med husvagnen inför morgondagens jaktprov, jag, hundarna och Erik. Det är ingen lång resväg, men det är skönt att vara på plats direkt på morgonen. Jag kan sova ca en timme längre, äta lunch i vagnen, lägga mig o vila om jag behöver. Perfekt helt enkelt! Speciellt i morgon när det ska bli regn!
Avslutar med en filmsnutt på Arne o Erik. 🙂  

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nannyn Arne

  1. Ciris matte skriver:

    häääärligt att läsa!! Men hur sjutton fick du in Dagny i backluckan 😳😊?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s