Inte riktigt som planerat

I april parades Wilse`s Ivra (Arnes halvsyster) med Entres Marley. Det som skulle bli kennel Andreelunds D-kull. (Mer info hittar du här) En kombination som jag blev mycket sugen på, men att ha tre hundar är mastigt. Efter lite dividerande med Jenny (kennelmamma) och min älskade make bestämde vi oss för att inte ta någon valp. Det kommer med största sannolikhet fler kullar som kommer att falla mig på läppen. 🙂
I helgen åkte vi till Jenny o Johan (kennelmamma o kennelpappa) i Söderköping för att umgås och äta lite kräftor. Ja, lite valpgos hade jag väl tänkt också. Alla valparna, tre hanar och två tikar var tingade hade jag för mig. Hanarna är grå allihop och den ena är långhårig, båda tikarna är svarta med röda tecken och långhåriga. Gudomligt söta!!!! De blev sju veckor i måndags.
image
Pelle o Dexter

image
Dolf
image
Dag-Otto

 

image
Tikarna, Dagny och Doris

Jag tillbringade några stunder i valplådan med dessa härliga valpar. Varje gång kom Dagny glatt emot mig och ville ha kel, krypa upp i knät eller busa lite…. Ju mer jag umgicks med Dagny desto fler likheter med Arne hittade jag… Hennes utseende, hennes uttryck och hennes sätt… Jobbigt! Tankarna malde i huvudet. Sen fick jag reda på att en av tikarna inte var tingade… Ännu fler tankar!
När vi åkte från Söderköping i söndags hade jag bestämt mig för att jag skulle slå alla valpplaner ur hågen. Jag är ingen tikhundsägare. Har alltid kommit bättre överens med hanhundar. Ja, tiden skulle säkert finnas nu när Arne är konvalescent i ca ett år till, men om jag får börja träna honom igen då skulle jag ha tre hundar att träna…
När vi kom hem så kom valparna upp i samtalet och det visade sig att Jocke var väldigt sugen också…. Nu kom diskussionen igång. Klarade vi av att ha tre hundar, hur skulle vi lösa allt praktiska osv. Vi bestämde oss för att ringa Jenny o säga att vi var väldigt intresserade av Dagny.
Jenny blev glatt överraskad och efter lite prat fram o tillbaka så blev det klart, vi ska bli ägare till lilla söta underbara Dagny.
image image image image image image

Jag läääängtar!!!!!!!!!!!!!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inte riktigt som planerat

  1. Anna & Axxa skriver:

    Åååå, så sööööt!!
    Då måste jag komma på bebisfika och valpmys snart!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s