Nacka Brandförsvar ber om ursäkt!

I fredags fick jag ett samtal från han som var befälhavare under utryckningen när de ”släckte” min bil. Han hade läst mitt blogginlägg och tyckte det var ytterst tråkigt att jag kände mig dåligt bemött. Han förklarade hur deras rutiner är vid en bilbrand och det innebär bland annat att de har andningsmasker och har då ingen möjlighet att känna lukter. Han förklarade även att de inte hade någon erfarenhet av att dieselvärmare kan ryka som våran gör. Han skulle ha möte med sin grupp och diskutera utryckningen och vad som blev fel. De kommer även informera alla anställda om att dieselvärmare kan uppföra sig så som våran gör och på detta sätt hoppades han på att det här missförståndet inte kommer att upprepa sig. Det kändes väldigt bra att få prata igenom allt med honom och få en förklaring till varför det blev som det blev. Tack för det samtalet!!!

Hur är det med bilen då? Jo, idag en och en halv vecka efter det att vi lämnade in den, fick äntligen besked från bilverkstaden. Motor är oskadd och förutom den trasiga sidorutan på förarsidan och den spräckta vindrutan är det inget del på bilen. Eftersom vi akut behöver bilen, så valde vi att laga sidorutan själva och sen lämna in bilen när verkstaden har tid för att laga vindrutan.
Jag fick tag på en sidoruta för 300 kr på Håga Bildemontering och nu är Jocke iväg o mecka i den nya rutan, så vi kommer iväg på det vi har planerat till helgen. Det blir nämligen årets första tur med husvagnen i helgen. 😀
Vi ska åka till Svenljunga och Kind BK. Jag och Indy ska tävla högre sök där på söndag. Vi åker redan på fredag för att få lite extra husvagnsmystid på lördag. Det ska bli toppen mysigt!!
Indy har presterat riktigt bra på träning både i söket, lydnaden och uppletande, så nu håller jag tummarna att det går lika bra på tävlingen på söndag. Det skulle sitta som en smäck att bli uppflyttad till elitsöket. 😀

Avslutar med en underbar bild på Arne o Pelle, killarna som gillar att mysa tillsammans.
image

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nacka Brandförsvar ber om ursäkt!

  1. mamma skriver:

    Va mysigt att det ordnar sig. Kramar och pussar från oss. mamma o pappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s