Sökmarkeringar!

Idag träffades jag och Anna med Axxa för att träna lite sökmarkeringar. Från början var det meningen att vi skulle träna lydnad först och sen markeringar, men Jocke var tvungen att jobba över så Pelle var med. Under tiden vi tränade Indy tog Pelle självmant på sig uppgiften att hålla Arne sällskap. 👍😊
Idag var det dags att börja med fastrullen. Indy förstod bra och redan på tredje skicket tog han fastrullen själv utan att Anna behövde peka eller pilla på den. Det han däremot gjorde var att fastna hos Anna istället för att springa till mig direkt. Vi valde att jag ropade ”här e ja” direkt han hade gripit rullen. Han fick sex skick totalt. Jag är nöjd! Indy ska få ett skick med med fastrullen på lördag när vi ska träna med sökgruppen. Jag kan tänka mig att det blir enklare för honom att lämna figgen när han inte ser mig.
När det var Axxas tur så fick Pelle vara med mig, så Axxa fick skallmarkera på två figgar samtidigt. Först skicket tyckte hon att det var lite märkligt, men sen lossnade. Pelle tyckte det var jätte kul att få hjälpa till och kasta bollen till Axxa och super spännande att vänta på att Axxa skulle ”hitta oss”.

20140626-210516-75916597.jpg

Nu längtar jag till lördag. Då är det sökträning på förmiddagen och tjejmiddag på kvällen. Myyyyys!!
PS. Arne mår bra, haltar inget och tycker livet är trååååååååkigt! Han fick faktiskt öva i två minuter på treans fjärr. Lycklig!!!!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s