Kvällstripp till Strömsholms Djursjukhus

Jag fick ett sms igår förmiddags från Charlotte att skynda på tidsbokningen till Strömsholm genom att ringa deras remissavdelning. Första beskedet jag fick när jag ringde var att första tiden var den 7:e juli… Kul, tänkte jag… Gå och funderar framtill dess… Suck! Sen under tiden vi pratar ropar hennes kollega att de fått in ett återbud kl 18.30 till Sivert Viskjer. Efter lite dividerande fram och tillbaka bestämmer jag mig för att ta tiden. Jag slutar kl 16.30 och det borde inte ta längre tid än två timmar att åka ner.
Jag åkte från jobbet tjugo i fem och var på plats kvart över sex och då hade jag ändå hunnit stanna och köpa lite att stoppa i magen. Jag hade tur för det enda stället det var kö på var när jag skulle upp på E4 E20 vid Västberga, sen flöt det på hela vägen.
Jag fick vänta lite innan vi kom in då det var försenade en halvtimme, men vad gör det när man fått en tid så fort. Jag fick berätta hela hans panostit och borrelia historia. Sen blev det spring o gångprov och en mycket noggrann undersökning av hela hunden + röntgen av vänster bog.
Idag ömmade han inget i tårna, men fortfarande stel och lite öm i höftböjarmuskeln.
Vänster bog har han riktigt ont i själva leden och höger bog i musklerna. Röntgenbilden visade inget speciellt. Sivert tror att Arne troligtvis har fläkt sig och sen har det inte läkt riktigt. Jag har fysat upp honom och han har kompenserat hältan så det inte har märkts något. Med andra ord är det vänster bogen som är problemet, det övriga är sekundera problem som kommer av bogen.
Det blir nu titthålsoperation av bogen för att se vad som är skadat av ligamenten i bogen. När det går in med titthålskirurgi kan de på en gång se vad som är fel och åtgärda det som går att åtgärda. Nu är det bara väntan på operation. Strömsholms tidsbokning kommer ringa till mig idag om en tid. Fram till operation är det antiinflammatoriskt och koppelpromenader på tjugo minuter fyra gånger om dagen för att han inte ska tappa för mycket muskler, men ändå inte anstränga sig för hårt.
Håller nu tummarna för att det är något som går att fixa och att vi inte får vänta allt för länge på operation. Återkommer när jag vet vilken tid operationen blir.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kvällstripp till Strömsholms Djursjukhus

  1. Susan skriver:

    Vad skönt att allt gick så fort.Håller tummarna för Arne…HÅRT !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s