En uppfräschning

Sen någon månad tillbaka bestämde vi oss för att måla om gästrummet och tapetsera om i Pelles rum, i helgen gjorde vi slag i saken. Pelle fick välja tapet själv, med lite styrning från oss och i gästrummet fick jag för mig att det skulle bli blått. Det gick mycket fortare än jag trodde det skulle göra framför allt att måla gästrummet, men tapetseringen med mönsterpassningen i Pelles rum var ju inte roligt direkt….
Gästrummet före
IMG_0205 IMG_0204

Gästrummet efter
IMG_0216 IMG_0218

Pelles rum före
IMG_0206 IMG_0207

Pelles rum efter
IMG_0210 IMG_0211

Jag är otroligt nöjd med resultatet och leendet i Pelles ansikte när det var klart gjorde helt klart mödan värd med mönsterpassningen…. 😉 Det blev inte exakt den blåa färgen jag hade tänkt mig i gästrummet. Hade tänkt mig en lite mjukare färg, men nu när allt är klart blev jag nöjd i alla fall.

För övrigt går det mesta på sparlåga. Träningslusten försvann när snön och kylan kom. Det har bara blivit några lydnadspass lunchen och lite finslipning på krypet för båda hundarna hemma i hallen. Skulle verkligen behöva ta tag i träningen då tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg. Vi får se vad som händer nu när det blivit lite varmare och snö börjar försvinna. Däremot har vi gått eller sprungit desto mer. Det är skönt att vara ute i det vackra vintervädret om man får röra på sig i hyfsat snabb takt, men att träna hund i tjocka vantar fungerar sämre… 😉

Nästa tillfälle på instruktörsutbildningen är i början av mars, men jag har varit flitig. Jag har skrivit och skickat in mina fem hundsjukdomar, två av de sju hundraserna och i fredags träffade jag mitt första praktikekipage Susanne Holm och hennes 10 veckor gamla schäfervalp Mitos. Både Susanne o Mitos var mycket duktiga så vi hann med allt jag hade tänkte till första tillfället. Pelles dagmamma hade stängt för planeringsdag, så han var med och passade på att ”öronmysa” lite med stora snälla Kaizer. Kaizer är Susannes första hund.
IMG_0214

Kolla in Kaizers snälla och halvslutna ögon. Helt underbart!!

Avslutar med lite blandade bilder.
Lite snowracer åkning
IMG_0190 IMG_0186

Trött Arne i en hans favoritsovpositioner
IMG_0161

Arne som alltid ska vara med när Pelle o Jocke gör något. Här operation plocka-fram-bilar under-soffan.
IMG_0192 IMG_0191

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En uppfräschning

  1. mamma skriver:

    DET BLEV JÄTTEFINT. KUL ATT PELLE VAR NÖJD. HÄR HAR VI DE BRA, LITE VARMARE OCH INTE SÅ BLÅSIGT. GICK EN 5-KILOMETRARE IGÅR+ PETANCASPEL 2 TIMMAR. IDAG BLEV DET EN KORTARE OCH INTE SÅ SNABB PROMIS. KRAMAR FRÅN OSS MAMMA OPAPPA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s