Vilken toppen vecka!

Nu är vi på väg hem från underbara Funäsdalen. Vi har haft en toppen vecka i vår andelsstuga! Vi har vandrat, jag har löptränat och tränat lydnad med hundarna. Igår var vi även en sväng till Rörås i Norge. Mamma och pappa har varit med oss hela veckan. Mamma och Pelle hittade på roliga saker när pappa, jag och Jocke var iväg på våra vandringsturer.
Vi har haft väldigt bra väder. En dag regnade det lite, för övrigt har vi haft mest sol. Ganska kallt har det varit, men det är bara skönt när man vill vandra och löpträna. 🙂
Jag har nu bestämt mig för att ta min löpträning till nästa nivå. Den 28 oktober 2013 ska jag springa Långa Tullinge-Tumbaloppet 20 km. Det ska blir så spännande att se hur jag klarar det! 🙂 Som en följd till det har jag nu gjort en ny flik som heter ”Fysträningslogg”. Där hittar du först lite bakgrundshistorik min hälsa och en av orsakerna till att jag löptränar. Under den kommer jag att logga mina fysträningar. Mina kommande och tidigare fysträningar hittar du även på RunKeeper, klicka här.

I morgon bär det av till Norrköpingsskogarna för kennelläger med Arnes kennel, Andreelunds. En hel vecka med en massa hundträning med likasinnade! 😀 Naturligtvis tar vi husvagnen så resten av familjen kan följa med. Det finns möjlighet till bad och fiske för de som inte vill träna hund.
Det finns ingen el där så någon uppdatering av bloggen, spår + uppletandeloggarna kommer det inte att bli. Får se om jag skriver i det när jag kommer hem eller om jag bara sammanfattar hela veckan.

Hoppas solen fortsätter skina på oss!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilken toppen vecka!

  1. Maria Lilja skriver:

    Hej!
    Måste bara säga vad bra jag tycker det är att du skriver dina loggar! Satsar mycket nu på lydnad och bruks med Texas och spårloggarna är till stor hjälp! Tack för dom!! Får många tips där hur jag kan lösa problemen. Kommer följa fysträningen också som är ett annat av mina intressen! Kanon!
    Synd att vi inte kan anmäla oss till träningen för Ryegatare dom där två fredagarna med det är arbetsdagar för mig. Hoppas på träning lörd-sön framöver istället…:)
    Mvh Maria Lilja & Texas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s