Det händer mycket

Vi trivdes så bra i Timmernabben, så vi stannade kvar där i en vecka istället för att åka vidare till Välorna och High Capparral. Med utgångspunkt från Timmernabben hade vi resavstånd till mycket roligt. Bland annat var vi två dagar på Ölands Djur och Nöjespark. Första dagen hade vi toppenväder! Tittade inte så mycket på djuren, utan åkte lite karuseller och andra åkattraktioner samt badade en massa i deras pooler med olika vattenrutschbanor. Pelle tyckte det var toppen kul!! Dag två var det lite kallare och sämre väder så då tittade vi på djuren, åkte lite åkattraktioner och badade bara en snabbis.

Det som inte var lika roligt var att jag inte mådde så bra… På nätterna hostade jag o snorade och på dagarna kände jag nästan inte av det alls. Kände mig inte sjuk och löptränade som vanligt, utan att känna mig trött. Av en händelse gick vi in på en husvagnsfirma för att titta lite på husvagnar. Vi hittade flera som var fina och planen var att vi kanske skulle investera i en lite nyare vagn i höst. Men så fick jag för mig att vi i alla fall skulle dra dit vagnen för att få den värderad… Fick då förklaringen till min hosta mm. Vår vagn var kraftigt fuktskadad med mögel i hela framstammen… Inte konstigt att jag mådde dåligt, mögelallergiker som jag är.
Vi bestämde oss snabbt för att skrota vagnen och köpa en annan. Det andra alternativet var att skrota vagnen och avbryta vår semester…. Fungerade inte riktigt när det mesta som var/är inplanerat har med husvagnen att göra.
Nu är vi stolta ägare (eller ska vi säga banken är) till en Adria Altea 542 PK. Den är som en dröm!! Ljus, bra planerad, Pelle har en egen sovdel i bak där han sover i översängen och hundarna i undersängen. Jocke och jag en egen sovdel i fram och i mitten är det två soffor med bord mellan, stor kyl (avgörande för mig 😉 ) och bra planerat kök. Toautrymmet har en fast toa och handfat. Varmvatten både till köket och toan. Jag är så sjukt nöjd med vagnen!!!!

Just nu är vi hemma ett par dagar, men på lördag bär det av till vår andelsstuga i Funäsdalen. Eftersom vi nu har husvagnen kommer vi att sälja våra andelar i stugan. På detta sätt kan vi åka dit när vi vill sen. Den bästa tiden att vandra är ju på hösten. Mycket nöjd med det beslutet!
Vi kommer hem nästa lördag och då packar vi om för att åka på kennelläger på söndagen i en vecka. (Arnes kennel) Ska bli härligt både att få en vecka i fjällen och sen en hel vecka med bara en massa hundträning!!
Hundarnas spårloggar och Indys uppletandelogg är uppdaterade för er som vill läsa. 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Det händer mycket

 1. rackartygsaxxa skriver:

  Låter som en härlig semester!!
  Skit med husvagnen, ni har väl inte haft den så länge?… Ha en fortsatt trevlig semester!
  Kram

 2. Lindha skriver:

  Usch för mögel… Men det var ju tur ni hitta en ny fräsch vagn så semestern var räddad! 🙂 Ha så kul i fjällen samt kennellägret! 🙂

 3. Helena skriver:

  Ojoj vilken otur med den gamla vagnen men kul att ni fick tag på en så fin husvagn nu istället! Önskar dig/er en fortsatt härlig semester! Kram !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s