Snart semester

Nu är det nedräkning! 🙂 Jag har 6,5 arbetsdagar kvar till semester. JIPPI!! Börjar semestern med kurs med Arne hos Frida på onsdagen och privatlektion med båda hundarna på torsdagen. På torsdagskvällen drar vi till Timmernabben med husvagnen och firar midsommar, sen vidare till Välorna som ligger intill High Caparral. Där efter är vi hemma en vecka, uppe i vår stuga i Funäsdalen en vecka och sista veckan på semestern är det kennelläger i Getsjötorp, Norrköping med Arnes kennel.
Jag planerar att hinna träna mycket hund och fysträna. Just nu har jag ökat fysträningen på mig och Indy för att vara i topptrim till höstens tävlingssäsong. Han är otroligt tacksam att fysträna då det händer saker fort. Tycker redan det märks en stor skillnad när vi tränar.
Arne får hänga med på de delarna som fungerar med tanke på hans ålder, som promenader, löpträning, coreträning och så går/joggar han med när vi tränar backträning med Indy. Cykelturerna är han för liten för att få följa med på än på ca ett halvår.
I fredags körde jag genom båda hundarna ordentligt. Indy fick 1200 m spår (se separat flik ”Spårlogg för Indy”) + lydnadsträning och Arne fick lydnadsträning + inledande bevakningsövningar på mig i kombo med bitövning. Det blev en guldträning med båda!! Så nöjd!! Det känns extra bra eftersom båda hundarna inte gick så bra i måndags, för en vecka sen. Vi avslutade träningen med en prommis på drygt 3 km i tuff skogsterräng. Det var två mycket nöjda hundar på kvällen!

I lördags var vi på STCC på Solvalla. Härligt att få se lite bilrace, det var länge sen sist. På söndagen åkte vi runt och handlade lite grejer. Veckan som kommer finns inget direkt planerat. Ja, en hel del hundträning lär det nog bli, men jag måste jobba undan lite också så jag kan gå på semester med gått samvete. 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart semester

  1. Lindha skriver:

    Ha en toppen semester, med allt kul ni hittar på 🙂 Och hoppas vi får en fin sommar!

  2. rackartygsaxxa skriver:

    Härligt med semester!
    Vad kul med fysträningen! Jag längtar tills jag kan börja jogga igen! Snart så… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s