Genrep inför lägre spår i helgen

Idag la jag ett 1100 m långt spår, 90 min liggtid, 7 pinnar + slut och en hel del svåra grejer. (Lägre spår är 1000 m 60-80 min gammalt, 7 pinnar + slut. Man har 25 min på sig att lösa spåret.) Jag var noga med att inte försöka memorera vart spåret gick så det skulle bli så tävlingslikt som möjligt. Vi fick tre rejäla tappt där jag fick gå tillbaka dit jag visste att han hade det sist, bollbelönade varje pinne och tog mig tid att vattna honom efter halva spåret. Det tog oss 31 min att ta oss runt spåret. Det är 6 min för länge, men det var 100 m längre och om jag godisbelönar pinnarna istället så spar vi tid.
Spåret var svårt (se mer detaljer under fliken ” Spårlogg för Indy”) och jag är nöjd med hans och min prestation. Jag är inte helt säker på att vi kommer ta oss runt spåret på tävlingarna i helgen. Vi får se helt enkelt.
Under tiden Indys spår låg till sig la jag ett 200 m ängsspår med 10 min liggtid, 2 pinnar + slut åt Arne. Han löste sitt spår med bravur!! Jätte fint spårat med tryck i linan och hög intensitet. Underbart!
Sen åkte vi till Värmdö BK för lite lydnad. Arne fick börja och momenten börjar se riktigt fina ut. Idag låg han plats med hakan i backen i 1 min och 15 sek. Dutti!!!
Indy fick sen i följande ordning: platsliggning 5,5 min, länkning fotgående + framförgående, budföring 100 m (okänd mottagare), länkning läggande u gång + inkallning + kryp, detaljträning läggande u gång, inkallning, apportering och hopp.
Momenten känns kanon!!!! Vilket kryp jag har fått till!! Så himla nöjd!! Måtte vi nu bara sätta spåret i helgen, då kan det bli riktigt bra poäng!
Jo, de ringde från Roslagens BK in ikväll. Jag har kommit med på lägre spåret på lördagen också! Yes!! Nu har jag två chanser på mig i helgen att fixa spåret. 🙂 Roslagens BK har en riktigt stor brukstävling i helgen med lägre spår både lördag o söndag. Söndagen hade jag kommit med på och nu även lördagen. I morgon eftermiddag packar jag in hela familjen, sätter fast husvagnen efter bilen och styr mot Norrtälje!! 🙂 Ska bli mysigt att komma iväg en helg med husvagnen och dessutom ev tävla två dagar i rad.
Nu är det dags att sjunka ner i sängen med min bok. God Natt på er!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Genrep inför lägre spår i helgen

  1. Lindha skriver:

    Lycka till, håller tummarna! 🙂 Roslagen BK är en superklubb om inte annat, mkt organiserad & trevlig klubb!!
    Jasså Indy är oxå påverkad av värmen, trodde för ett ögonblick det var ngt fel på mina vovvar då behöver man inte vara orolig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s