Idag har vi varit i inomhushallen i Upplands Väsby och tränat. Andra gången jag är i den hallen och den är underbar att träna i!!! Under tiden jag byggde bana tränade syrran Zigge.  Sen tränade jag sitt, ligg, ingångar och början till apportering med Arne, följt av passivitetsträning i mitt knä när vi tittade på syrran och Zigges träning. Han är SÅÅ himla duktigt!! Jätte rolig att jobba med och han verka tycka att det är super kul!! Perfekt! Undertiden jag tränade Indy fick han sitta i sin kompostgallerruta och titta på. Lite protester, men la sig ner på slutet och tog det lugnt. Fick då komma ut. Kan inte bli bättre!!

Med Indy började jag med att träna gruppmomenten tillsammans med Zigge. Det är inte alla bischon havanaiser som kan elitens gruppmoment!! 😀 Både Indy och Zigge gjorde det mycket bra!!
Sen länkade jag zätat, inkallning, rutan och apporteringsdirigering med belöning efter konskicket. Han har ju haft lite dålig fart till konen i apporteringsdirigeringen  på tävling och jag har nu belönat upp det ordentligt. Ville kolla att det höll även vid länkning och det gjorde det!! Han gjorde en mycket bra länkning rätt igenom. Super nöjd!

Sen tränade vi hopp metallapport, fjärren och vittringen. Han är ju inte så förtjust i metallapporten och vi har fipplat lite fram o tillbaka med hur vi ska få den bättre. Det vi provade nu var att göra hopp-apport följt av kort fritt följ och ett ställande med metallen i munen. Gick mycket bra, lite skaller bara och han gjorde ett snabbt gripande och ett bra hopp. Kändes bra!! Jag är mycket nöjd med hela passet!

På vägen hem åkte vi förbi min vän Susanne Holm och hennes underbara och JÄTTE stora schäfer Kaizer (80 cm i mankhöjd). Kazier tycker mycket om små valpar och är perfekt att träna möte med stor klumpig schäfer. Allting gick bra! Arne tyckte först att han var stor och rörde sig lite annorlunda, men sen gick det bra! Speciellt när vi la ner Kaizer och de fick busa lite liggande. Här är några bilder som Susanne tog på mötet. Tack Susanne för de fina bilderna!!

bild (1) bild bild

Öronen har nu börjat växa mer än huvudet… Jag som trodde att han inte skulle få så stora öron! 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till

 1. Missat ett gäng inlägg ser jag…
  Hoppas ni får ett ”lugnt” 2013 och bara kan fokusera på roligheter!!

  Roligt med lilla Arne, kul att han kommit hem nu! 🙂

  Tänkte fråga om innehallen jag med då jag hört samma sak från olika håll men såg att Lindha redan frågar och fått svar. 🙂

  Många kramar

 2. Lindha skriver:

  Vilken sötnos! Verkar vara bra mentalitet på Arne, kanske passar bättre helt enkelt 😉
  Är det inte mkt liv i den hallen, hört att man kan störas av tex agility folket? Vi var o träna i den i Arninge igår, är jäkligt skönt med inomhushall! 🙂

  • annikawesterlund skriver:

   Det har inte varit s mycket folk i hallen nr vi varit dr och visst hrde vi de som trnade agility, men oss strde det inte. Jag vill grna ha lite liv runt mig nr jag trnar. Frdelen r att hundarna ser inte de andra hundarna i vriga halldelarna. Jag tycker lokalen r kano och det finns nstan alltid tider som passar mig. Det r verkligen underbart att kunna trna inne nu!!

 3. Susan skriver:

  Han hör ju bättre om han får stora lurar 😉
  VI hade tänkt att träna i hall på onsdag i Botkyrka men den var hyrd. Skönt att vara inne nu 🙂

 4. Marie & Citro skriver:

  Vilken härlig liten ”gremlin” den här Arne 🙂 Härligt med inne-träning, ska prova nästa helg!

  Kram från Södrast 🙂

 5. mamma skriver:

  HAN ÄR JÄTTEFIN- HOPPAS ATT HAN FÅR STORA ÖRON, DET ÄR SÅ FINT. ROLIGT ATTDET GÅR BRA FÖR ZIGGE OCH KRISTINA. NU HOPPAS JAG BARA ATT FÖRKYLNINGEN OOCH MAGEN BLIR BÄTTRE.KRAMAR FRÅN OSS MAMMA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s